mesaj

Surpriza unui angajat de la Starbucks după ce a fost jignit de o clientă. Gestul ei a devenit viral - FOTO

Când ai o zi proastă, orice detaliu mărunt te poate scoate din sărite. Asta i s-a întâmplat unui angajat de la Starbucks care a fost jignit degeaba de o clientă. A doua zi, totul a luat o turnură surprinzătoare.

Oricui i se poate întâmpla să intre într-o dispută şi să greşească, fie pe tema conflictului, fie prin tonul prin care se adresează. De cele mai multe ori, când ieşim din asemenea dispute, preferăm să dăm totul uitării şi să ne vedem de viaţa noastră, mai departe, învăţând ceva (de preferat!) sau nu, regretând au ba incidentul.

Ceea ce i s-a întâmplat unui barista de la Starbucks merită, însă, povestit, pentru că este o lecţie bună de viaţă. Ambele persoane implicate în această poveste au dorit să-şi păstreze anonimatul.



Clienta nervoasă a venit la o cafenea Starbucks cu servire pentru şoferi. Angajatul care i-a preluat comanda nu mai avea niciun suport pentru băuturi, iar clienta i-a reproşat acest lucru pe un ton arţăgos, deşi nu era vina lui, ci a celui care ar fi trebuit să-i aprovizioneze stocul. Omul a îndurat tirada clientei care s-a răţoit nervoasă la el şi nu a ripostat în vreun fel, respectând fişa postului.

Clienta şi-a dat seama după ce a greşit că n-a avut o atitudine corectă. Deşi ar fi putut să lase lucrurile aşa, ea a avut puterea de a-şi recunoaşte greşeala şi de a cere iertare -  a doua zi, ea s-a întors în localul respectiv, l-a căutat pe angajatul cu care s-a certat şi i-a cerut scuze, înmânându-i un bileţel.
În acesta se afla şi un cec de 50 de dolari, ca bonus pentru că a fost nevoit să o suporte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod