Ofertă: Primeşti serviciu şi teren ca să te muţi în acest oraş superb!

Un orăşel izolat, situat pe o insulă din Canada, oferă o slujbă şi un teren celor care doresc să se mute acolo. Oferta e tentantă, dar trebuie analizată cu atenţie.
Cape Breton este o insuliţă aflată la est de Noua Scoţie, în Canada. Aici se află un orăşel pitoresc, înconjurat de peisaje superbe. Are o piaţă cu produse tradiţionale (The Farmer’s Daughter Country Market), un magazin universal, o brutărie, un magazin universal, grădiniţe şi şcoli - e un mic paradis ascuns care are de toate, dar se confruntă cu o scădere a populaţiei, iar proprietarii The Farmer’s Daughter Country Market vor să-şi extindă afacerea.

Oraşul are 150.000 de locuitori.
După ce au angajat toate persoanele calificate, patronii companiei The Farmer’s Daughter Country Market au publicat pe pagina Facebook o ofertă tentantă prin care să atragă forţă de muncă: cei care sunt dispuşi să se mute în Cape Breton primesc un loc de muncă şi doi acri de pământ (echivalentul a 81 de ari) pe care pot cultiva legume, producţia având desfaceree asigurată la The Farmer’s Daughter Country Market.

Cetăţenii străini fără drept de muncă în Canada nu pot însă să aplice, întrucât Cape Breton nu face parte din programul Foreign Worker Program.
Doar persoanele care au drept de muncă în Canada sunt acceptate, scrie Bright Side.

Potrivit legislaţiei canadiene, cei care vor să lucreze în acest stat au nevoie de numai două documente: o inviaţie din partea unui angajator canadian, aprobată de Ministerul Muncii şi Dezvoltării Sociale, şi de o viză de muncă emisă după ce se obţine viza temporară, scrie site-ul citat.

Fotografiile superbe din Cape Breton şi iniţiativa celor de la The Farmer’s Daughter Country Market au atras imediat interesul internauţilor.
Mulţi au comentat pe Bright Side că abia aşteaptă să se mute acolo, însă entuziasmul lor a fost domolit de cei care le-au atras atenţia că oferta nu este pentru cetăţenii străini fără drept de muncă.

În plus, unii avertizează că oferta include doar loc de muncă şi teren pentru cultivarea de legume, nu şi locuinţă, iar chiriile sunt mari în Canada, iar frigul îi pune pe mulţi pe fugă după ce dau de greu în această ţară.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod