pisica

Supermotanul Theo: I-a salvat viaţa stăpânei, iar ea a aflat a doua zi prin ce pericol trecuse

Theo i-a întors serviciul stăpânei sale şi i-a salvat viaţa când a simţit că aceasta e în pericol


"Dimineaţa, starea mea s-a înrăutăţit, iar mama a venit la mine şi a chemat ambulanţa. Paramedicul a spus că s-ar putea să am un cheag de sânge, iar eu am răspuns că sunt doar obosită pentru că nu m-a lăsat pisica să dorm toată noaptea. El mi-a zis că e foarte bine că n-am adormit, pentru că dacă am un cheag nu m-aş mai fi trezit vreodată", a mai spus Charlotte.

Femeia a fost dusă la Worcester Royal Hospital, unde medicii i-au descoperit un cheag de sânge care a migrat din genunchi până în pelvis.

A rămas internată timp de o săptămână în secţia de terapie intensivă înainte de a fi operată, apoi s-a recuperat acasă.

Charlotte, care lucrează ca manager digital la Universitatea Warwick, este convinsă că Theo i-a salvat viaţa, aşa cum ea a făcut-o când el era pui şi se îmbolnăvise. "Theo este o pisică foarte intuitivă, întotdeauna ştie când mă simt rău. În noaptea aceea el a ştiut că avea să se întâmple ceva şi nu m-a lăsat singură. Nu ştiu de ce face asta, dar când mi-e rău el e mereu cu mine", a spus ea.

Pentru fapta lui, Theo a fost trecut în categoria "Purina Better Together", fiind nominalizat la premiile Cats Protection’s National Cat Awards, relatează publicaţia Metro.
"Devotamentul lui Charlotte pentru Theo l-a ajutat să supravieţuiască împotriva tuturor pronosticurilor când era pui şi era bolnav. Este cu atât mai emoţionant că el a putut să-i arate acelaşi devotament peste ani, intrând în acţiune, ceea ce probabil i-a salvat ei viaţa", a spus Kate Bunting, organizatoarea premiilor acordate pentru meritele speciale ale animalelor.

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod