Spiderman

Supereroii s-au pus pe dans. Spiderman e cel mai tare - VIDEO

Când Spiderman, Batman şi Captain America dansează pe ritmurile piesei „Uptown Funk“, a lui Bruno Mars, distracţia e asigurată!

Trebuie să fi fost o zi de neuitat pentru picii din grădiniţa Hart Village Hall, din Marea Britanie! Trei supereroi, pe care i-au văzut numai în filme şi în reviste s-au oprit din lupta lor cu forţele răului şi au venit să-i distreze la o petrecere.

Spiderman, Batman şi Captain America au dansat pe ritmurile piesei „Uptown Funk“, iar cei mici i-au urmărit încântaţi. Cel mai în formă a fost Omul Păianjen, care şi-a demonstrat talentul prin câteva mişcări de efect, foarte bine primite de micii spectatori.



Batman a fost cam încurcat de pelerina lui neagră şi nu a putut face mare lucru, spre deosebire de Captain America, care a arătat câteva mişcări fluide fără să facă cine ştie ce salturi. Chiar şi robotul Bumblebee s-a descurcat mai bine. Clipul surprinde cea mai bună parte din toată distracţia şi te face să te simţi din nou copil urmărind cele patru personaje care dansează amuzant.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod