Suferinţa unei vedete. Kelly Osbourne: „Am păstrat tăcerea asupra bolii mele“

Osbourne
Revista Us Weekly a publicat mai multe fragmente din cartea vedetei, în care aceasta dezvăluie cum era viaţa ei când devenise o dependentă


Kelly, care a învins de opt ani dependenţa de pastile, a scris şi despre această parte întunecată din viaţa sa, care a început la vârsta de 19 ani: "Eram o fată timidă, sufeream de anxietate, aşa că doctorii mi-au dat reţete. Aş putea să spun că mi le dădeau prea uşor şi că erau mai stricţi dacă le ceream nişte bomboane decât Klonopin, Vicodin sau Valium."

"Aveam deja o educaţie dată naibii despre cum să iei pastilele şi să le ascunzi, pentru că am văzut toată viaţa mea, în care am fost mereu în turnee.

Ajunsesem în faza în care aş fi făcut orice pentru pastile. Dar nu mi-au plăcut niciodată petrecerile cu droguri. Cocaina nu-i mişto - e naşpa. Nu mai zic de Ecstasy. Am încercat odată metamfetamina, fiindcă cineva m-a minţit că era cocaină. A fost cel mai naşpa. A trebuit să curăţ tot apartamentul cu periuţa de dinţi pentru că mă temeam că dacă o să-mi sară puţin praf din nas, căţeluşa mea o să-l lingă şi o să moară", mărturiseşte cântăreaţa în biografia sa.

A fost o perioadă tulbure din viaţa vedetei când ea s-a refugiat în depedenţă.
Mama lupta cu un cancer de colon în stadiul III, iar tatăl ei turna pe gât pastile cu vodka. "Când l-au luat cu ambulanţa, m-am rugat de cei de la Urgenţe să nu anunţe Poliţia. Vă rog, nu faceţi asta, le-am zis. Ce-o să-mi mai rămână dacă faceţi asta? Eram în sevraj şi tremuram, speriată, iar echipajul a decis să nu sune, dar au spus că-l vor duce pe tata la dezintoxicare, de urgenţă", povesteşte Kelly. "Odată eram la spital. Am alergat de la salonul unde se afla mama după operaţie la salonul în care tata era tratat după o supradoză de pastile şi alcool", a mai scris ea.

Kelly Osbourne mărturiseşte că după ce s-a vindecat de borelioză impulsul de a-şi schimba viaţa a fost determinat de contractul pe care l-a semnat pentru rolul de membru al juriului în show-ul "Dacing with the Stars", difuzat de postul de televiziune ABC.
A slăbit 22 de kilograme şi din răţuşca cea urâtă s-a transformat într-o lebădă, scrie ea.

Fiica rockerului Ozzy Osbourne este designer de modă, cântăreaţă şi vedetă de televiziune. Ea a devenit cunoscută după apariţia în reality show-ul "The Osbournes".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod