Suedeza curajoasă: A devenit model după ce şi-a dezvăluit cel mai ascuns secret

După o peerioadă dificilă, Therese a devenit încrezătoare şi a renunţat la perucă


Cu ajutorul celor apropiaţi, tânăra a început să se obişnuiască cu ideea că nu mai are plete şi să-şi privească altfel frumuseţea. După ce a căpătat destul curaj, Therese a decis că nu mai vrea să se ascundă şi poate arăta tuturor cine este şi cum este cu adevărat. Un singur regret are: "Acum simt că pot fi eu însămi şi nu mai trebuie să mă ascund. Să ies în public cu alopecia mea este ceva ce regret că nu am făcut mai demult, dar cred că înainte nu eram pregătită."

Decizia de a-şi scoate peruca (deşi o mai poartă din când în când) a eliberat-o pe plan personal, dar a ajutat-o şi din punct de vedere profesional. Tânăra suedeză a devenit model şi, aşa cum se poate vedea în fotografiile de pe contul său de Instagram, arată superb.

Therese speră că experienţa ei le va da curaj şi altor femei care suferă în tăcere din cauza aspectului fizic. "Nu vă mai ascundeţi. Vă va face să vă simţiţi şi mai rău. Veţi scăpa de un bolovan de pe umeri dacă veţi fi voi înşivă. Iar cine nu va accepta asta nu trebuie să facă parte din viaţa voastră", este mesajul ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod