Zoe Saldana a născut gemeni

Zoe Saldana și Marco Perego s-au căsătorit anul trecut


Zoe Saldana - care şi-a pierdut tatăl, Aridio, într-un accident de maşină, pe când avea doar nouă ani - a dezvoltat o strânsă legătură cu mama ei şi acestea continuă să se vadă des chiar şi în prezent.

Cred că este inevitabil să ajungem în cele din urmă ca părinţii noştriZoe Saldana
Zoe Saldana s-a remarcat în ultimii ani în filme precum "Fură şi fugi", "Columbiana", "Blood Ties" şi va juca rolul principal în filmul biografic "Nina", despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone.
De asemenea, actriţa americană, în vârstă de 36 de ani, va juca în cele trei continuări ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.

"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în decembrie 2016. Următoarele filme din această serie vor fi lansate în 2017 şi în 2018, notează Mediafax.

Fost jucător de fotbal înainte ca o accidentare să îi încheie cariera, Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat în Statele Unite ale Americii şi a spălat vase pentru a putea să trăiască, până când cariera lui artistică a cunoscut o ascensiune spectaculoasă.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod