Zilele Biz, un eveniment recomandat de Imedia

Dragi prieteni,
Intre 12 si 16 noiembrie are loc cea de-a 11-a editie a conferintei de afaceri Zilele Biz, evenimentul traditional al revistei Biz, ce reunește sute de manageri și antreprenori si care explică trendurile în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing. Va avea loc la Hotel Howard Johnson.

In calitate de partener Zilele Biz, avem un discount preferential la biletele de participare.  Folositi codul de discount imediaZB in pagina de inregistrare de aici si veti putea participa la toate cele cinci zile cu 200 euro + TVA in loc de pretul oficial de 230 euro +TVA.


DE CE SA PARTICIPATI LA ZILELE BIZ?

Evenimentul trece prin cele mai relevante schimbari si evenimentele ale anului 2012 si dezbate trendurile, oportunitatile si provocarile anului viitor.
Reuneste intre 70-100 speakeri, intre care unele dintre cele mai influente personalitati culturale si de business din Romania: Mircea Cartarescu, Vintila Mihailescu, Aneta Bogdan, Bogdan Naumovici, Misu Negritoiu, John Holm, Florin Talpes, Sorin Psatta, Dragoș Anastasiu, Radu Enache, toti performerii industriei de advertising, leaderii companiilor de top, antreprenori ingeniosi de start-up-uri si nume mari in antreprenoriat, consultanti, investitori, si multi, multi altii.

Studii de piata in exclusivitate
S-au pregatit patru studii de piata speciale ZileleBiz, cu rapoarte exclusive facute de partenerii Unlock Market Research, ISRA Center si Ipsos:


Studiul 1: PROVOCARILE ANTREPRENORILOR ROMANI.
Prezinta blocajele, scenariile si solutiile personale si institutionale pentru deblocare.
Se lanseaza la Ziua de Antreprenoriat (12 noiembrie).

Studiul 2: INNOVATION TRUE VALUE: WHO IS AFRAID OF IT?  
Descopera si arata cum pot fi capitalizate noile surse ale inovatiei: consumatorii. Se lanseaza la Ziua Inovatiei (13 noiembrie).

Studiul 3: CE-SI DORESC ROMANII IN 2012
Da raspunsuri la unele dintre cele mai intense trairi care ne definesc ca natiune: ce cauta romanii, pe cine aplauda, pe cine asculta, la ce reactioneaza? Studiul este completat de prezenta pe scena a lui Mircea Cartarescu si a lui Vintila Mihailescu.

Studiul 4: TIPOLOGIILE RECLAMELOR.
Identifica principalele tipologii de reclame si modul In care acestea ating latura emotionala a consumatorilor. Studiile 3 si 4 se lanseaza la Ziua de Media si Marketing (16 noiembrie)

Networking Maraton
Nicio alta conferinta de business nu reuseste performanta de a aduna sute de antreprenori si manageri timp de cinci zile.
Audienta se imparte pe domenii si este formata din manageri din mari companii, antreprenori, investitori, consultanti, jurnalisti. In cinci zile, ai zeci de posibilitati de conectare cu noi parteneri de business.

Pe langa networking, learning si parteneriate de business, Zilele Biz reprezinta o platforma construita timp de 11 ani, asa incat sa ofere informatie, idei, inspiratie, parteneri, strategie, modele, sustinere. Timp de cinci zile, discutiile relevante de business si networkingul graviteaza in jurul celor cinci domenii cheie.
 
MAI MULTE DESPRE ZILELE BIZ:
Program: Antreprenoriat I Inovatie I Management I CSR I Media&Marketing
Oferte speciale si pachete de Inregistrare.

Motive sa participi la eveniment.

Nu uita de oferta speciala Leaders:
Folositi codul de discount imediaZB in pagina de inregistrare de aici si veti putea participa la toate cele cinci zile cu 200 euro in loc de pretul oficial de 230 euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod