Zile pline de munca la Limasol

18 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Zile pline de munca la Limasol

Delegatia Romaniei la concursul Eurovision Junior 2008 a inceput luni, 17 noiembrie, programul de repetitii si inregistrari pentru evenimentul de sambata.
Tara noastra va intra prima in concurs, cu piesa "Salvati planeta!" interpretata de Madalina Lefter si Andrada Popa, alaturi de care vor dansa inca trei fetite: Luana Marin, Andreea Munteanu si Andreea Stefan.

Programul a inceput cu filmarile pentru prezentarile postcard ale fiecarei tari si cu inregistrarile pentru UNICEF. Tema din acest an este "apa" si importanta ei pentru viata oamenilor.
Cantecul Unicef ce va fi interpretat pe scena de toti copiii din concurs, precum si mesajele lor, sunt legate de aceasta tema. De altfel, presedintele televiziunii publice din Cipru a marturisit ca este foarte fericit ca spectacolul din Cipru va fi deschis, in acest context, cu piesa Romaniei - "Salvati planeta!"

Ziua de luni s-a incheiat cu o surpriza a gazdelor, care au organizat o adevarata parada, un mini-carnaval cu personaje mascate si confeti. Parada a fost deschisa de delegatia Romaniei.

Fetele au fost sustinute de numerosii romani prezenti pe traseul paradei sau de la balcoanele cladirilor.
De altfel, mai peste tot in Cipru se vorbeste romaneste, iar fetele se simt ca acasa din acest punct de vedere. Sustinatori au avut si seara, la petrecerea oferita de Primarul orasului Limasol, la care fetele au fost invitate sa interpreteze piesa din concurs. Si, pentru ca in sala de petrecere nu au avut acces decat delegatiile si jurnalistii acreditati, publicul larg care a participat la carnaval a avut posibilitatea sa urmareasca ce se intampla in sala, prin intermediul unei transmisii live proiectata pe un ecran de mari dimensiuni montat in piata publica.

Sambata, 22 noiembrie, de la ora 21:15, TVR 1 si TVR International vor transmite în direct finala internationala a concursului Eurovision Junior 2008.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod