Zeitele de la Amadeus, mare succes la Cannes! I-au transmis „La Multi Ani” lui Pierce Brosnan!

Artistele din trupa Amadeus, pe care Smiley le-a supranumit „zeite” vineri, cu ocazia recitalului sustinut la „Romanii au Talent”, au avut parte de un mare succes la Cannes.
Romancele au fost invitatele speciale ale unei mari gale caritabile organizata la Le Grand Hotel in timpul Festivalului International de Film, in fata unei audiente selecte formata din actori, oameni de afaceri, diplomati si jurnalisti.

Spectacolul live pe care l-au pus in scena s-a bucurat de un succes notabil, fiind transmis inclusiv pe ecrane gigant plasate in Nisa, Cannes, Monte Carlo si Saint Tropez. Artistele au purtat tinute elegante, rochii din dantela neagra, semnate Lia Aram, accesorizate cu bijuterii Preciosa din cristale de Bohemia.

Dupa concert, artistele din Romania au impartit autografe si au vorbit cu invitatii de seama ai evenimentului despre tot ce poate oferi frumos tara lor natala, Romania.

In plus, au avut ocazia sa ii transmita un mesaj video de „La Multi Ani” chiar celebrului Pierce Brosnan, cel care l-a interpetat pe James Bond.

„La repetitiile concertului de la Cannes a fost prezent si un om de afaceri, prieten bun cu Pierce Brosnan.
Acesta ne-a filmat in timp ce interpretam coloana sonora a seriei ‚James Bond’ si i-a trimis acestuia inregistrarea video prin telefon. A primit apoi mesajul de multumire din partea lui Pierce Brosnan si ne-a rugat atunci sa ii transmitem in cor ‚La Muti Ani’. I-am transmis apoi filmarea prin whatsapp, la care a raspuns spunand ca este o surpriza foarte frumoasa si ca ne multumeste”
, povesteste Andreea Runceanu.

Concertul pe care Amadeus l-a sustinut la Cannes a avut loc dupa o serie impresionanta de spectacole sustinute peste hotare.

Talentatele artiste au cantat in ultimele luni in Cairo, Istanbul, Stuttgart, Londra, Casablanca si Lagos (Nigeria), la evenimente exclusiviste, de lansare a unor branduri de lux, la gale caritabile sau la evenimente culturale, promovand in mod pozitiv imaginea Romaniei in lume.

Amadeus este trupa din Romania cu cea mai mare deschidere internationala.
Artistele au concertat in ultimii 13 ani in peste 50 de tari, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux.

Muzica pe care o interpreteaza este universala si apreciata pe toate meridianele, recent jurnalistii de la un revista faimoasa din America numindu-le „una din cele mai originale trupe din Europa”.

Detalii despre noul show live Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formatiei, www.amadeusmusic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod