Zanussi ii ajuta pe studenti sa pastreze curatenia in camerele de camin

19 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Zanussi ii ajuta pe studenti sa pastreze curatenia in camerele de camin
Nici nu au reusit bine sa se cazeze si sa isi despacheteze lucrurile, ca deja studentii din campus incep curatenia de toamna. « Camera curata? E simplu! » este concursul prin care Zanussi rasplateste harnicia.

Multi dintre tinerii care au experimentat viata de camin spun ca murdaria din camere, colegii dezordonati, precum si scuzele repetate prin care unii incearca sa scape de responsabilitatea curatarii sunt principalele neplaceri cu care s-au confruntat. Tocmai de aceea, Zanussi desfasoara in perioada 18-22 octombrie o campanie, in complexul studentesc Grozavesti din Bucuresti, prin care incurajeaza studentii sa pastreze curatenia in camerele de camin.

« Camera curata? E simplu! » – concursul prin care studentii isi pot dovedi harnicia


Desfasurata sub forma unui concurs « Camera curata? E simplu! », campania Zanussi da startul curateniei de toamna in complexul studentesc Grozavesti.
Incurajati sa-si pastreze camerele de camin curate si sa semnalizeze acest lucru printr-un hanger agatat pe usa, studentii vor putea castiga aspiratoare si multe alte premii surpriza oferite de Zanussi.

Prin mesajul promovat, se atrage atentia asupra importantei pastrarii curateniei intr-o camera mica de camin in care convietuiesc mai multe persoane. Departe de casa si nevoiti sa se gospodareasca singuri, studentii au nevoie de ajutor in indeplinirea treburilor casnice. Fiind simplu de utilizat, electrocasnicele Zanussi sunt alegerea perfecta pentru tinerii care doresc sa simplifice procesul de curatare sau sa termine intr-un timp cat mai scurt pregatirea mesei.

 
Promovarea online si offline a curateniei


Campania se desfasoara atat offline, cat si online. Prima componenta a proiectului o reprezinta un filmulet care surprinde stilul de viata al studentilor din campus. Placerea de a « sta degeaba», ironia si incercarea de a scapa de responsabilitatile treburilor casnice sunt redate printr-un dialog comic dintre doi tineri care locuiesc in acceasi camera de camin.

A doua parte a campaniei este reprezentata de un concurs in care harnicia este rasplatita. In data de 18 octombrie, echipa Zanussi va vizita studentii ce locuiesc in complexul Grozavesti.
Acestia vor fi incurajati sa pastreze curatenia in camera si sa semnalizeze acest lucru prin atarnarea hanger-ului de clanta exterioara a camerei de camin. Prin completarea unui talon de participare, studentii sunt inscrisi in competitie.

In data de 22 octombrie, echipa Zanussi revine in campus pentru a evalua curatenia. La ora 18, in fata caminului A1, se va organiza o tragere la sorti. Camerele extrase vor fi verificate de catre « Inspectorii in curatenie Zanussi » si vor fi desemnate castigatoare doar daca acestea sunt curate si ingrijite. Cei mai harnici si norocosi studenti vor primi ca premiu un aspirator Zanussi care sa ii ajute de acum inainte la curatenie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod