"Zâna" udă fleașcă: Andreea Marin a acceptat provocarea "Ice Bucket"!

Celebra campanie "Ice Bucket" a atras și vedetele din România. După Radu Vâlcan și Adrian Mutu, Andreea Marin şi-a turnat și ea pe cap o găleată plină cu gheaţă.

Vedeta în vârstă de 39 de ani a acceptat provocarea în emisiunea “Trăieşte-ţi vara!" de la Pro TV şi-a turnat o găleată plină cu apă cu gheaţă pe cap.

Sute de personalităţi şi vedete americane au acceptat "provocarea găleţii cu gheaţă", care reprezintă un joc amuzant, dar şi o invitaţie ca publicul să facă donaţii pentru o organizaţie caritabilă.

Zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă pe cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

Campania, numită "ALS Ice Bucket Challenge", are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod