Zambetul indragostitilor vorbeste! Descifreaza-i limbajul!

DENT ESTET te invata sa-i citesti zambetul si sa descoperi dragostea ce ti-o poarta! Fii atenta la gesturile sale, iar noi iti dam solutia pentru a-i planui o surpriza romantica! De Sfantul Valentin, secretele ies la iveala!

DENT ESTET te invata sa-i citesti zambetul si sa descoperi dragostea ce ti-o poarta! Fii atent/a la gesturile sale, iar noi iti dam solutia pentru a-i planui o surpriza romantica!  De Sfantul Valentin, secretele ies la iveala!

Prima impresie in construirea unei relatii este primordiala, iar zambetul tau este ca si o carte de vizita! Daca vrei ca persoana dorita sa-ti raspunda cu aceleasi sentimente, un prim pas este ca zambetul tau sa fie seducator! Specialistii de la DENT ESTET iti ofera servicii de stomatologie moderna pentru ca zambetul tau sa fie remarcat imediat!

Aristotel spunea ca "Omul are cea mai bogata mimica dintre toate fiintele" si intr-adevar, fata umana are capacitatea sa produca 250.000 de expresii, iar zambetul este cea mai utilizata expresie faciala si in acelasi timp cel mai usor de recunoscut.

Zambetul perfect este definit de 5 caracteristici ale danturii (forma fetei, culoarea dintilor, dintii malpozitionati, petele de pe dinti) pe care numai specialistii in estetica dentara le pot armoniza astfel incat fiecare pacient sa se bucure de un zambet perfect si unic!  

De Ziua Indragostitilor, echipa DENT ESTET te sfatuieste sa-i descoperi persoanei iubite secretul zambetului!

Ia-ti “inima in dinti” si descifreaza-i dragostea din zambet!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod