Workshop de design floral la cea mai chic expozitie de aranjamente florale a verii

17 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Workshop de design floral la cea  mai chic expozitie de aranjamente florale a verii
Eleganta, explozie de parfum si culoare, bun-gust, naturalete, o villa cu aer aristocratic si aranjamente florale inedite te asteapta la Chic Floral Show - cea mai chic expozitie de design floral, gazduita de impresionantul Restaurant Villa Rodizio, in zilele de 20 - 21 august.

Premium Flowers Events si Restaurantul Villa Rodizio  te invita sa admiri cele mai chic aranjamente florale, sambata si duminica, incepand cu ora 11:00. Te asteptam alaturi de noi la workshop-ul de design floral duminica, 21 august, incepand cu ora 16:00, in Social Clubul Villa Rodizio.                                                              

Cel mai chic workshop iti propune tematica “Design  floral la tine acasa”.
Doi designeri florali vor fi alaturi de tine si te vor invata cum sa realizezi un aranjament floral in burete pentru diferite ocazii si iti vor impartasi cateva secrete  legate de  conditiile de depozitare si de conservare a aranjamentului floral sau care sunt florile pe care le poti folosi la diferite ocazii, in functie de mesajul pe care vrei sa il transmiti.


Taxa de participare: 100 lei. Florile si accesoriile vor fi puse la dispozitie de catre organizatori. La final, iti poti lua aranjamentul floral acasa! Pentru inscrieri, trimite un e-mail cu datele tale de contact la catalina.mihai@premiumflowers.ro.


Maestrul Bucatar al Restaurantului Villa Rodizio ne va impartasi cateva secrete ale artei culinare, printr-o demonstratie gastronomica la fata locului, din care vom invata cateva trucuri legate de efectul pe care il are aranjamentul mesei, atat cel floral, cat si cel culinar.

Mai mult decat atat, poti castiga numeroase premii, iar aranjamentul floral pe care il realizezi iti va fi facut cadou de catre organizatori.

Expozitia „Chic floral Show” poate fi vizitata sambata si duminica, incepand cu ora 11:00 pana la ora 20:00.
Pe parcursul celor doua zile ale expozitiei, organizatorii v-au pregatit atat oferte speciale, cat si numeroase cadouri surpriza!

Va asteptam la cea mai chic expozitie de design floral a verii, la Rodizio Grand Hall – Str. Caragiale, nr. 32 (zona Gradina Icoanei)

Mai multe date despre eveniment gasiti pe blogul Chic Floral Show la adresa: http://chicfloralshow.wordpress.com/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod