Winona Ryder, de nerecunoscut

Actrița a apărut în noul videoclip al trupei The Killers, "Here With Me", cu părul blond şi lung, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Videoclipul a fost regizat de Tim Burton, cu care Winona Ryder a mai lucrat la filmele "Edward omul-foarfece" Edward Scissorhands) şi "Beetlejuice" (1988).

În vârstă de 41 de ani, vedeta apare în clipul celor de la The Killers alături de mai tânărul actor Craig Roberts, în vârstă de numai 21 de ani. În clip, personajul interpretat de Roberts se îndrăgosteşte de un manechin dintr-un muzeu de ceară, rol interpretat de Winona Ryder.

Tânărul jucat de Roberts are mai multe întâlniri "romantice" cu manechinul, pe plajă sau la teatru.

Regizorul Tim Burton a explicat, pe site-ul trupei The Killers, cum i-a venit ideea videoclipului: "Prima dată când i-am văzut live pe The Killers a fost când au susţinut un concert în Blackpool, Marea Britanie, după ce am lucrat cu ei la clipul piesei Bones.

Când am auzit cântecul Here With Me mi-am amintit că am văzut o statuetă din ceară a Winonei în muzeul Louis Tussaud din Blackpool."

"Conceptul videoclipului e inspirat dintr-un film din 1935, Mad Love, cu Peter Lorre. A fost o plăcere să filmez în Blackpool şi să lucrez cu The Killers, Winona Ryder şi Craig Roberts", a mai precizat Tim Burton pe site-ul formaţiei rock.

Trupa americană The Killers, originară din Las Vegas, este foarte populară în Statele Unite şi în afara acestora.
Formaţia a vândut 16 milioane de CD-uri în întreaga lume, dintre care 6 milioane în Statele Unite şi 5 milioane în Marea Britanie.

Winona Ryder a fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Fiicele doctorului March" (1994), şi a obţinut două Globuri de Aur, pentru rolurile ei din "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Sirene" (1990), notează Mediafax.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod