Will Smith si Jennifer Lopez la premiera "This Is It"

de Ileana Voicu Ghinea, 28 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Will Smith si Jennifer Lopez la premiera

Astazi a avut loc, la Los Angeles, premiera filmului "This Is It", ultimul material care-l prezinta pe Michael Jackson in toiul pregatirilor pentru seria de 50 de concerte care ar fi trebuit sa aiba loc la Londra, anunta Reuters.

Berry Gordy, fondatorul celebrei case de discuri Motown Records, Kenny Ortega, Wills Smith, Jennifer Lopez si fratii artistului au tinut sa fie prezenti la acest eveniment.  

Regizorul Kenny Ortega a sustinut un mic discurs inainte de proiectia filmului din Los Angeles si l-a descris pe Michael Jackson drept "un om a carui inima a batut pentru a face ca aceasta lume sa devina una mai buna".
Totodata, regizorul documentarului a marturisit ca filmul "This Is It" este si a fost dintotdeauna un omagiu adus fanilor lui Michael Jackson.

Aproximativ 150.000 de fani, inclusiv din Brazilia si Australia, au privit online premiera din Los Angeles. Filmul a fost proiectat in alte 15 orase din lume, inclusiv in Seul, Johannesburg, Rio De Janeiro si Berlin.

Pe tot parcursul peliculei, cei prezenti la premiera au putut vedea un Michael Jackson energic, care lucra intens alaturi de cantaretii ce faceau backing vocals si cu dansatorii din echipa sa.
Spectatorii prezenti la aceasta premiera au fost impresionati, aplaudand si aclamand, de sapte ori in timpul proiectiei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod