Will Smith - "Cel mai influent barbat de la Hollywood"

Facebook Twitter Comenteaza
Will Smith -

Will Smith, creatorul comediei "Noi toti" ("All of us"), a fost desemnat in mod oficial de catre revista "US Newsweek" drept "Cel mai influent barbat de la Hollywood", dupa ce s-a constatat ca aproape fiecare dintre filmele care l-au avut protagonist a adus un profit de peste 30 de milioane de dolari, doar in week-end-ul de la lansare.

Peste 5 miliarde de dolari - la aceasta suma se ridica profitul adus de filmele in care a jucat Will Smith, potrivit "The Daily Telegraph".
Cu thrillerul "Legenda vie", Will Smith si-a batut recordul personal, caci aceasta pelicula a avut incasari de aproape 100 milioane de dolari numai in week-end-ul lansarii, ceea ce i-a facut pe mai multi oficiali din "Cetatea Filmului" sa declare ca "pentru a produce un film de succes ai nevoie de un singur lucru - de Will Smith".
 
"Fabrica de bani" Will Smith aduce, pentru fiecare dolar cu care este platit, cel putin 10 in schimb si, numai anul trecut, potrivit revistei "Forbes", actorul american a castigat 31 de milioane de dolari.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod