Will Smith a refuzat să participe la ceremonia Oscarurilor

Actorul Will Smith refuză să participe la ceremonia Oscarurilor, iar soţia sa Jada Pinkett Smith şi-a propus să boicoteze ceremonia.
Motivul este acela că nominalizările pentru Oscar reflectă un rasism subliminal care există în întreaga societate americană. De asemenea, foarte mulți actori și vedete afro-americane i-au cerut gazdei ceremoniei Oscarurilor, Chris Rock, să nu se prezinte la ceremonie și să boicoteze premiile, scrie Agerpres.

"Nominalizările nu reflectă frumusețea Hollywoodului. Este un cadru regresiv către separatism, către lipsa armoniei rasiale și religioase și nu acesta este Hollywoodul pe care vrem să-l lăsăm mai departe", a mai spus actorul principal din pelicula Independence Day.


Smith interpretează în cel mai recent film al său, "Concussion", rolul medicului american de origine nigeriană care a descoperit că loviturile în cap în timpul meciurilor de fotbal american au efecte tragice pe termen lung, ducând la apariția de comoții cerebrale. Mulți critici din industria filmului s-au așteptat ca Will Smith, care a fost nominalizat de două ori la Oscar, să fie și anul acesta pentru rolul din "Concussion" la categoria cel mai bun actor, scrie BBC News în ediția online.

Festivitatea are loc în 28 februarie la Los Angeles.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod