Whitney Houston i-a oripilat pe englezi

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Whitney Houston i-a oripilat pe englezi

Celebra artista, vestita pentru vocea ei unica, a ramas o umbra a ceea ce a fost. Acest lucru a fost dovedit zilele trecute cu ocazia concertului pe care l-a sustinut Houston in orasul Birmingham.

"Nu a fost concertul la care se asteptau fanii", a scris cotidianului The Sun, dupa show-ul sustinut de Whitney Houston in orasul Birmingham.

Potrivit aceleiasi publicatii, timpul si dependenta de droguri, pe care artista americana sustine ca a invins-o, si-au lasat o amprenta puternica asupra vocii sale, considerata in trecut una dintre cele mai bune din industria muzicala, care a devenit intre timp mai profunda si mai ragusita.

Whitney Houston si-a inceput concertul de la Birmingham cu doua piese de pe cel mai recent album al sau, "I Look To You", insa ambele cantece au fost marcate de numeroase probleme ale instalatiei de sunet, anunta Mediafax.

Cantareata americana parea confuza si isi pierdea adeseori sirul ideilor in dialogul pe care a incercat sa il poarte cu publicul, in pauzele dintre piese.

Whitney Houston a interpretat 16 piese, inclusiv clasicele "Saving All My Love For You", "I Will Always Love You" si "I Wanna Dance With Somebody", insa acestea nu s-au ridicat la nivelul prestatiilor sale din trecut.



Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod