Wellness Show se misca bine de tot!

25 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Wellness Show se misca bine de tot!
Expozitia dedicata fitness-ului, spa-ului, frumusetii si ingrijirii corporale – Wellness Show – te asteapta la Romexpo in perioada 23 – 26 septembrie, cu evenimente electrizante, energie debordanta si pofta de viata!

- Conventia de aerobic Fit 4 U – este un eveniment in sine. Cu participare internationala, FIT 4 U va aduce traineri specializati din tara si strainatate, pusi la punct cu ultimele tendinte in domeniu! Conventia de aerobic Fit 4 U iti ofera ocazia sa invati cele mai noi exercitii de fitness sau sa te antrenezi direct cu expertii! Atentie! Participarea la orele din cadrul Conventiei se face exclusiv pe baza de inscriere online pe site-ul expozitiei www.wellnessshow.ro.

- In Zona de cycling ai ocazia sa participi la orele de cycling pe parcursul a 2 zile. 120 de biciclete si 2 traineri iti stau la dispozitie. Atentie! Participarea la orele de cycling se face exclusiv pe baza de inscriere online pe site-ul expozitiei www.wellnessshow.ro

- In Zona Wellness vei putea experimenta relaxarea si starea de bine posibile doar in cadrul unei sedinte la Spa. Vei putea admira ultimele modele de cazi si spatii dedicate diverselor tratamente.

Wellness Show se bucura de prezenta unor nume cu notorietate in domeniu, dintre care: World Class, Pescariu Sport & Spa, Kangoo Jumps sau Body Exprims.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul www.wellnessshow.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod