Weekend-uri pline de vrajitorie la Baneasa Shopping City

20 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Weekend-uri pline de vrajitorie la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City pregateste clientilor 4 zile de Halloween Party, pline de surprize magice si promotii. Astfel, in zilele de 24 si 25 octombrie, 31 octombrie si 1 noiembrie, cei mici si cei mari se vor alatura personajelor infricosatoare in lupta pentru premiile oferite de centrul comercial.

In weekendul 24-25 octombrie, intre orele 12:00 si 20:00, la locul special amenajat pentru copii, prichindeii sunt asteptati cu mii de surprize, dovleci, masti, baloane si o multime de cadouri. In zilele de 31 octombrie si 1 noiembrie, incepand cu ora 12:00, se vor organiza diferite activitati pentru copii, iar de la ora 16:00 la ora 18:00 au loc marile petreceri costumate de Halloween.

Pentru parinti, Baneasa Shopping City a pregatit oferte promotionale.
Astfel, in perioada 24 octombrie - 01 noiembrie cu saculetul magic cu discounturi, care poate fi luat de la biroul de informatii din cadrul centrului comercial se pot face o multime de cumparaturi cu discount-uri speciale din magazinele pentru copii: Debenhams, Ecco, Okaidi, Champion, Sergent Major, Kanz, Pablosky, Gap, Du Pareil au Meme.

Cupoanele vor putea fi folosite pana in data de 3 noiembrie pentru achizitionarea diferitelor produse din magazine, dar si pentru a castiga la alegere unul din premiile vrajitoresti: un set special de colorat si un ghiozdan, cu bonuri de 100 de lei sau un skateboard si o minge de fotbal cu bonuri de peste 200 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod