Wedding & Fashion Show, la Rin Grand Hotel

15 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Wedding & Fashion Show, la Rin Grand Hotel

In perioada 23-25 ianuarie 2009, la Rin Grand Hotel, va avea loc Wedding & Fashion Show, targ dedicat organizarilor de nunti si modei.

In cadrul targului sunt prezentate ultimele tendinte in moda, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate organizarii unei nunti de exceptie, pentru ca toti invitatii la un astfel de eveniment unic sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, prezentare, ambianta.

Astfel, in paralel cu expunerea spre vanzare a diverselor produse necesare organizarii unei nunti, vor avea loc prezentari de moda si demonstratii de coafura si machiaj, in fiecare zi a targului, de vineri pana duminica, intre orele 10.00-20.00.


Printre expozanti se numara companii importante precum: Andree Salon, Giorgia Sposa Italy, Aura Top Class Design, Vista Fashion, 5 Star Travel, Perfect Tour, Prompt Service Travel Company, Cade - La Chocolaterie et Pâtisserie Française, Best Wedding, Evergreen Brides, Cards International, Deluxe Card, GDC Sonorizari, European Strategic Property Investment si altii. Mai multe detalii despre targ, poti afla accesand www.wfshow.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela pe 24 Ian 2009, 20:49
    mai mult decat un targ

    super targ!!! daca ii putem spune asa. pentru ca sincer nici n-am simtit ca as fi la un targ obisnuit ...printe standuri si culoare stramte sau sufocata de fluturasi impartiti la repezeala. Aici, am simtit o combinatie foarte reusita intre probarea rochiilor de mireasa si show-ul organizat. am stat 4 ore in targ si nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. programul artistic combinat cu showrile de machiaj si coafura, impreuna cu discutiile cu celelalte fete, te fac sa te simti intre prietene. un targ foarte cochet si cu o ambianta foarte placuta si prietenoasa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod