VUNK lanseaza “Policy of Truth” in maniera rock!

Trupa VUNK lanseaza inainte de concertul de la Hard Rock Café, o noua rockoritoare, “Policy of Truth” in maniera rock, un omagiu adus celor de la Depeche Mode, care, in urma cu 26 de ani, lansau albumul ‘Violator’

Adaptarea rock a piesei “Policy of Truth” a celor de la Depeche Mode pentru Rockoritoare Live Session poate fi ascultata accesand link-ul https://www.youtube.com/watch?v=JKWUUbPHwfc&feature=youtu.be si live la concertul din Hard Rock Café de pe 22 martie.

Pe 19 martie, dar în 1990, Depeche Mode lansa albumul 'Violator', pe care erau și Personal Jesus, Enjoy the silence, World in my eyes sau Policy of truth. Aceasta este adaptarea noastră rock la Policy of truth, inspirata de varianta lui Terrry Hoax pentru aceeași piesa.

Rock-ul este un adevar. Intelege-l!”, scrie trupa Vunk pe https://www.facebook.com/VunkOfficial/?fref=ts.

Piesa “Policy of Truth” este strans legata de istoria Vunk, o adaptare a acesteia facand parte din repertoriul trupei inca de la inceputurile formatiei. ”Ne-a placut intotdeauna cum suna aceasta piesa, din acest motiv am introdus-o in playlist-ul nostru”, spune Cornel Ilie, liderul Vunk.

Cea mai recenta Rockoritoare a fost primita cu mult entuziasm de “vunkoholici”: “Chiar daca este un cover, simt ca astia sunteti voi cu adevarat! Racoritor! Imi place la nebunie vocea, atitudinea voastra, clipul, tot!”, scrie unul dintre fanii VUNK pe pagina de Facebook a trupei.

Policy of Truth poate fi ascultata in concertul trupei VUNK de pe 22 martie, iar biletele se pot achizitiona de pe https://www.iabilet.ro/bilete-vunk-concert-detot-24705/, dar si de la locatia evenimentului.



    
    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod