Volei pe nisip langa Ateneul Roman din Bucuresti

30 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Volei pe nisip langa Ateneul Roman din Bucuresti

Esti asteptata, incepand de astazi si pana in data de 1 august 2009, la o partida de volei pe nisip, pe un teren special amenajat langa Ateneul Roman.

Toti cei care vor sa se bucure de vara si sa faca miscare pentru sanatatea lor au acum ocazia sa joace o partida de volei intr-un cadru inedit, chiar in centrul Bucurestiului. Participantii vor avea la dispozitie, pe langa terenul de volei si mingi, arbitru, tricouri si cozoroace. Intervalul orar in care se vor desfasura partidele este dimineata de la 9.30 la 11.00 si seara de la 19.00 la 22.00.

Voleiul pe nisip este o actiune din faza a doua a "Programului pentru un stil de viata sanatos" si isi propune sa promoveze miscarea printr-o actiune clasica, abordata intr-un mod neconventional si sa atraga cat mai multa lume sa faca miscare, oriunde ar fi.


"Ne propunem ca prin 'Programul pentru un stil de viata sanatos' sa le oferim romanilor sfaturi dar si cadrul potrivit pentru a face o ora de miscare in fiecare zi, participand zilele acestea la o partida de volei pe plaja. Speram ca acest eveniment, care a adus miscarea si plaja mai aproape de Bucuresteni, sa le trezeasca acestora apetitul pentru un stil de viata sanatos", a spus Lori Visa, purtatorul de cuvant al "Programului pentru un stil de viata sanatos".

Rezultatele studiului "Lantul Culorilor", realizat in prima faza a programului, au aratat ca aproape 40% dintre romani incearca sa aiba un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si miscare in fiecare zi.


In urma acestui studiu a reiesit ca persoanele sub 18 ani traiesc cel mai sanatos, urmate de persoanele cu varste cuprinse intre 55 si 64 de ani. In a doua faza a programului se doreste atragerea atentiei asupra conditiei fizice a romanilor prin actiuni clasice, abordate intr-un mod neconventional, tocmai pentru a scoate in evidenta si a demonstra ca o ora de miscare poate fi realizata in diverse moduri.

Prima actiune din aceasta faza a campaniei, "Flash Mob-ul pentru Miscare", a strans in Parcul Herastrau din Bucuresti peste 50 de persoane care au facut exercitii de incalzire, au alergat, au sarit, au facut genuflexiuni, toate pentru a promova miscarea ca parte importanta a unui stil de viata sanatos.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod