Voință de fier! După naștere, Valentina Ionescu a slăbit 20 de kilograme în șapte săptămâni

Cântăreaţa are acum o siluetă de invidiat, după ce în timpul sarcinii s-a îngrășat cu 30 de kilograme.

Cântăreaţa are acum o siluetă de invidiat, după ce în timpul sarcinii s-a îngrășat cu 30 de kilograme.

Valentina Ionescu a devenit mama unui băiat în urmă cu nouă ani, iar în lunile de sarcină artista a luat mult în greutate și a ajuns să cântărească nu mai puțin de 78 de kilograme. “Am avut o sarcină foarte dificilă și mâncam de câte șapte-opt ori pe zi. Am ajuns de la 47 de kilograme la începutul sarcinii la 78 de kilograme în luna a noua. Nu m-am abținut de la mâncare și am făcut tot posibilul ca băiatul meu să fie sănătos”, declară Valentina Ionescu.

Pe cât de repede s-a îngrășat, pe atât de repede a reușit Valentina să scape de surplusul de kilograme după ce l-a adus pe lume pe Sebastian. “La nicio săptămănă după ce am născut, slăbisem deja 10 kilograme.

Ulterior, am adoptat un stil de viață foarte strict și sănătos, iar în doar două săptămâni am reușit să slăbesc alte 20 de kilograme. Toata lumea s-a mirat cum am reușit să revin la greutatea mea normală în așa scurt timp. Sunt ambițioasă și dacă îmi propun ceva, fac tot posibilul să se întâmple”, explică Valentina.


În prezent, Valentina este dependentă de sport și își începe aproape fiecare zi în sala de fitness. Aceasta face exerciții cardio vreme de o oră, iar la vârsta de 37 de ani se laudă cu o greutate ideală de 50 de kilograme.


Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu dorește acum să readucă folclorul românesc în rândul noii generații, astfel că a remixat o piesă veche de-a Mariei Tănase la un DJ din Oslo, Norvegia.

Mai mult, Valentina Ionescu și-a schimbat radical și imaginea, astfel că apare în emisiunile televizate îmbrăcată în pantaloni din piele și ie, însoțită de doi dansatori.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod