Vodafone Romania a achizitionat SC Vegastel 2007 SRL

Facebook Twitter Comenteaza
Vodafone Romania si-a imbogatit portofoliul achizitionand SC Vegastel 2007 SRL, companie care comercializeaza produse si servicii de telefonie mobila. In acest mod, Vodafone intra in posesia intregului pachet de actiuni SC Vegastel 2007 SRL.

Tranzactia prin care Vodafone Romania SA a achizitionat SC Vegastel 2007 SRL a primit avizul favorabil al Consiliului Concurentei, conform prevederilor legale.

Reteaua de distributie a SC Vegastel 2007 SRL include 60 de magazine, cele mai multe fiind situate in judetele Suceava, Botosani, Vaslui, precum si in Bucuresti.


SC Vegastel 2007 SRL va deveni dealer exclusiv pentru produsele si serviciile Vodafone, dupa un proces de rebranding al magazinelor sale, care va avea loc in perioada urmatoare. In urma tranzactiei, SC Vegastel 2007 SRL va prelua toti angajatii care sustin functionarea retelei de distributie.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.921.000 de clienti, la 31 martie 2008. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu 260 de milioane de clienti, la 31 martie 2008.
Vodafone are divizii in 25 de tari de pe cinci continente, la care se adauga alte 42 de retele partenere.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod