"Vocea României": Show-ul a început în forţă - FOTO

Sezonul al doilea al show-ului a început cu interpretarea de către Loredana, Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu şi cei patru finalişti ai primului sezon, Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă, a piesei "Moves like Jagger".

Prima concurentă care a intrat în scenă a fost Izabela Simion. Horia Brenciu a ales-o în echipa lui: "Ştiam eu că trebuia să-mi iau alţi chiloţi pe mine", a spus tânăra, după ce Horia a ridicat-o în braţe.

A urmat Matei Sorescu. El are 25 de ani, este din Timişoara şi a cântat pe scena operei. "Mai am un singur vis de îndeplinit şi acela e muzica", a spus Matei. Smiley a apăsat pe buton în ultima clipă şi a întors scaunul.

Maria Cojocaru a fost următoarea concurentă.

În vârstă de 21 de ani, Maria este studentă la arhitectură. Cea mai mare susţinătoare a ei este mama sa. Membrii juriului s-au "bătut" pentru Maria, care l-a ales pe Horia Brenciu. El a convins-o, în tălpile goale, să se alăture echipei lui. Horia a fugit cu tânăra în culise, unde a îmbrăţişat-o pe mama Mariei.

În afară de Maria Cojocaru, Maria Alexievici şi Ciprian Teodorescu au întors toate scaunele.

Maria are 20 de ani şi este din Alba Iulia. Ea a mărturisit că are emotii şi s-a declarat intimidată de ceilalţi concurenţi.
Ea şi-a învins în cele din urmă emoţiile şi a impresionat membrii juriului. Horia Brenciu a câştigat încă o dată: "Gata, mă duc cu nenea Brenciu!", a spus Maria.

Ciprian Teodorescu are 32 de ani, este arhitect şi vine din Iaşi. El a fost al doilea concurent care a întors toate scaunele în această seară la Vocea României. Până acum el a mai cântat doar la karaoke. Ciprian a ales-o pe Loredana ca antrenor.

Foto: Pro TV

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod