"Vocea României": Polemică după o piesă a lui Michael Jackson

Robert Reamzy, din echipa lui Marius Moga, a cântat piesa "Earth Song" a lui Michael Jackson. Prestaţia sa a generat discuţii între membrii juriului.

Primul care a intrat în concurs a fost Ciprian Teodorescu, care a cântat piesa "Have you ever really loved a woman", pe care i-a dedicat-o soţiei de ziua ei.

"Interpretarea ta a fost foarte delicată şi romantică. Mi-a plăcut varianta ta, mai soft", a spus Smiley, în timp ce Loredana a precizat: "Te felicit pentru că ai reuşit să deschizi spectacolul din seara asta. Ai făcut-o cu graţie şi cu sex-appeal."

Robert Reamzy, din echipa lui Marius Moga, a interpretat apoi piesa "Earth Song" a lui Michael Jackson.

Prestaţia acestuia a generat discuţii între membrii juriului, aceştia reproşându-i lui Moga că a optat din nou pentru o piesă a lui Michael.

"Alegerea m-a surprins, pentru ca ai mai cântat Michael Jackson. Eu m-aş fi dus în altă zonă. Asta nu înseamnă că nu ai cântat frumos sau că nu ai avut pasiune", a spus Loredana, părerea ei fiind împărtăşită şi de Horia Brenciu.

"Momentul a ieşit bine, dar depinde foarte mult ce vrei să faci tu pe viitor cu viaţa ta şi cu cariera ta.
Tu trebuie să te găseşti pe tine. Îţi ies bine piesele lui Michael Jackson, dar dacă îţi doreşti să îţi creezi o personalitate proprie, trebuie să mai lucrezi la partea asta"
, a fost de părere Smiley.

În apărarea sa, Moga a spus: "E un baraj de gândire aici. Toţi care au fost la show au încercat să sune cât de cât apropiat de original. De ce să fug de nişte piese care îi vin mănuşă pentru că voi spuneţi că imită? Toţi imităm alţi oameni! El are 18 ani! Vreau să-i dau cea mai bună şansă lui Robert."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod