"Vocea României": Concurentul care a adus lacrimi în ochii membrilor juriului

Emisiunea a revenit sâmbătă la Pro TV, cu un nou sezon, al treilea, prima ediţie a audiţiilor pe nevăzute fiind una plină de emoţii şi chiar de lacrimi, notează Mediafax.
Anonimi şi artişti consacraţi, din România, Republica Moldova, Serbia şi chiar Emiratele Arabe Unite, concurenţi dornici să îşi îndeplinească visul prin muzică, au intrat în competiţia supremă a vocilor, la Pro TV. Câştigatorul titlului de Vocea României va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, precum şi a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Julie Mayaya, Vocea României din cel de-al doilea sezon, şi Vizi Imre, Tibi Scobiola şi Cristi Nistor, finaliştii care au făcut senzaţie în sezonul trecut, le-au pregătit telespectatorilor o surpriză şi au cântat în deschiderea show-ului de sâmbătă seară.

Primul care a urcat pe scenă a fost Bogdan Olaru, solistul Trupei Veche, care a cantat "Help".
Pentru el s-au întors Horia Brenciu şi Marius Moga, ultimul fiind cel ales de concurent pentru a-i fi antrenor.

Ana Maria Mirica a făcut să se întoarcă toate scaunele şi l-a facut pe Smiley sa exclame: "Mamă, ce aparitie!".

Unul dintre cele mai emoţionante momente de la "Vocea Romaniei" l-a avut ca protagonist pe cântăreţul Aurel Niamtu, care a fost cel mai varstnic concurent al serii şi care a cântat melodia "Blestem" a Mariei Tănase. Loredana a plâns după ce l-a auzit cantand, iar Smiley şi Moga s-au abţinut cu greu.
 
 

Loredana a fost singura care s-a întors pentru Aurel Niamţu, care declarase anterior că şi-ar dori să facă parte din echipa ei.

În prima fază, cea a audiţiilor pe nevăzute, antrenorii au misiunea de a-şi forma echipele de câte paisprezece concurenţi cu care să intre în luptă.

Emisiunile din cel de-al treilea sezon "Vocea României" vor fi difuate în fiecare sâmbătă seară, de la 20.30, la Pro TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod