"Vocea României": Astăzi e finala!

Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola luptă pentru câştigarea concursului.

Show-ul "VOCEA ROMÂNIEI" a ajuns la final. Diseară, începând cu la ora 20.30, în direct la Pro TV, cei patru concurenţi rămaşi în luptă, Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola, se vor duela pentru titlul de "Vocea României".

Finala show-ului se anunţă plină de muzică bună, surprize şi lansări în premieră.

Cei patru finalişti - Tibi, Vizi, Julie şi Cristi - au pregătit multe momente speciale în dorinţa de a-i convinge pe cei de acasă că au toate atuurile pentru a deveni "Vocea României".

Ei vor cânta în duet cu antrenorii lor, în duet cu o vedetă, dar şi singuri.

Tibi, finalistul lui Smiley, are deja propria lui piesă, compusă de antrenorul său, pe care o va cânta în premieră în seara marii finale. Surprize vor veni şi din partea celorlalţi antrenori, aşa că telespectatorii Pro TV vor fi răsfăţaţi în a doua zi de Crăciun cu un concert extraordinar, la care participă cele mai bune voci din ţară.

În semifinala concursului au fost eliminaţi Silviu Paşca, din echipa lui Smiley, Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, Feli Donose, din echipa lui Marius Moga şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

Cristi Nistor, care va lupta să devină "Vocea României", a declarat, într-un interviu pentru Mediafax, că show-ul este o experienţă de viaţă, care te formează ca om.

Vizi Imre speră să-i cucerească pe antrenori şi pe telespectatori cu vocea şi cu felul lui de a interpreta piesele.

Julie Mayaya a spus că participarea la show-ul "VOCEA ROMÂNIEI" este ca un vis din care tot aşteaptă să se trezească.

La rândul său, Tibi Scobiola a declarat că, dacă va câştiga show-ul, va iniţia o ligă a artiştilor români şi va dona o parte din bani unui copil cu probleme medicale.



Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod