Vladmir Draghia si Roxana Ciuhulescu au pedalat la Cycling Silent Disco!

Vedete, blogeri si jurnalisti si-au testat anduranta timp de o ora pe biciclete stationare cu muzica data la maximum in casti. Cu alte cuvinte au practicat Cycling Silent Disco, un concept revolutionar, ce a fost implementat la World Class At The Grand cu ajutorul celei mai silentioase linii de casti, Skullcandy Sport Performance Line, XT Plyo.
Instructorul  Armando Lungu, trainer “one on one” si group fitness la World Class si totodata unul din ambasadorii Skullcandy in Romania a tinut timp de o ora  nivelul de energie la cote intense pentru 30 de oameni care au pedalat concomitent  si care s-au simtit extraordinar, desi nu auzeau muzica doar in casti!

Castile XT Plyo au cucerit-o pe Roxana Ciuhulescu, o impatimita a sportului, dar si pe Vladimir Draghia, care a acceptat aceasta provocare, desi nu practica foarte des acest sport.
Alaturi de celebritati au fost prezenti si reprezentanti ai revistelor glossy din Romania care nu s-au “documentat” de pe margine, ci au luat parte la actiune, rideri de sporturi extreme ce au lasat placile si skate-urile deoparte pentru a se urca pe biciclete, cat si clienti fideli ai salii de fitness.

Romania este a doua tara din Europa care a lansat Sport Performance, o linie de casti absolut necesara oricarui atlet, fie ca face sport in sala, practica yoga pe plaja sau urca pe munte. Indiferent de intensitatea sportului, de varsta practicantului, castile se adapteaza perfect nevoilor tale active.
Sunt 4 modele diferite de casti care se deosebesc intre ele prin rezistenta la umezeala, microbi, miscari bruste sau ample, dotate cu diferite tehnologii, patentate de Skullcandy, pe care le puteti gasi in statiile de testare din World Class.

Pentru Silent Disco Cycling, Skullcandy si World Class au selectat atent vedetele, sportivii si jurnalisti pentru a obtine cel mai relevant feed-back. Dupa ce am primit “unda verde” de la ei, iti lansam provocarea de a lua si tu parte la o astfel de experienta in care vei avea sansa sa castigi un “goodie bag” cu cateva premii atragatoare.
Urmareste pagina https://www.facebook.com/skullcandy.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod