Vlad Huidu a filmat-o pe Giulia în timpul naşterii

"E bine ca bărbaţii să vadă prin ce trece o femeie", a declarat el. Fratele lui Şerban Huidu a spus că nu i se pare ceva ieşit din comun că a înregistrat toată naşterea.

"E bine ca bărbaţii să vadă prin ce trece o femeie", a declarat el.

Giulia Anghelescu a devenit mămică în acest weekend. Ea a născut o fetiţă de nota zece pe care au numit-o Antonia Sabina. Fratele lui Şerban Huidu a declarat că nu i se pare ceva ieşit din comun că a înregistrat toată naşterea, relatează cotidianul Cancan.

Vlad Huidu a declarat la Acasă TV că unul dintre cele mai importante lucruri care ţi se pot întâmpla în viaţă este să devii părinte: "Am filmat tot momentul.

Sunt nişte imagini pe care o să le ţinem pentru noi. Mulţi au spus că am avut foarte mult curaj, de cele mai multe ori nu prea au bărbaţii curaj să stea într-o sală de naştere, dar ar trebui să vadă ce presupune o naştere şi prin ce trece o femeie când naşte."

"E o minune pitica asta. A fost dragoste la prima vedere. Am fost puţin dezamăgită că nu am putut să nasc natural, dar au apărut nişte complicaţii şi am mers pe mâna doctorului care mi-a spus că pentru a avea linişte să fac cezariană", a spus Giulia, prin telefon, la emisiunea Poveştiri Adevărate.

"Nu a fost anesteziată total, ci doar parţial.

Giulia a fost conştientă pe tot parcursul naşterii. Eu cred că Antonia Sabina seamănă şi cu mine şi cu ea. Frumoasă ca mama sa şi deşteaptă ca tatăl ei. Giulia e încântată. Când o ţine în braţe are un moment de teamă, dar cred că e normal. Când am venit pe lume am plâns amândoi, e normal. Giulia a ţinut-o pentru prima oară în braţe", a spus Vlad.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod