VJ Paul, la un pas de a fi batut de Bitza si Grasu XXL

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Paul, la un pas de a fi batut de Bitza si Grasu XXL

Din 5 aprilie, MTV l-a convocat pe pe cel mai "aiurit" dintre noii sai VJ-i, Paul, pentru a realiza "MTV Ouch", o serie de "pastile" de cate 5 minute, strecurate printre videoclipuri, in care VJ-ul prezinta propria viziune haioasa despre tema fiecarui Weekend Special, care, cu aceasta ocazie, se prelungeste pe intreg weekend-ul!

Pentru ca, pe 5 si 6 aprilie, tema este "MTV Is Bad", VJ Paul a incercat sa afle mai mult despre lumea hip hop-ului, asa ca, imbracat corespunzator unui hip hoper adevarat, VJ-ul de 24 de ani s-a intalnit cu Bitza si Grasu XXL, le-a pus intrebari indecente, s-a duelat cu baietii intr-un concurs de injuraturi, le-a dansat si a fost la un pas de a fi luat la bataie de cei doi artisti.

 


Mai mult, in acest weekend, MTV a adunat cele mai tari farse ale lui Ashton Kutcher si echipa Punk'D, plus momente memorabile din "Boiling Points", show in care rabdarea oamenilor este pusa la grea incercare. Ashton Kutcher si Britney Spears isi unesc fortele si pregatesc o pacaleala de zile mari echipei "Punk'D", vestita pentru "tepele" trase unor celebritati, iar printre pacalitii de weekend se numara si Justin Timberlake, Pink, Rihanna si Elijah Wood, Frodo din filmul "Stapanul Inelelor".


Dupa o zi plina de farse, senzuala Tila Tequila ii invita pe fanii ei la o petrecere "picanta".

Fetele si baietii care vor sa o cucereasca pe sexoasa vedeta Playboy, Tila Tequila, se muta la ea acasa. In plus, ei vor imparti acelasi dormitor, iar toti cei 22 de concurenti vor dormi in acelasi pat.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod