VJ Paul a aflat de ce se apuca baietii de cantat in Romania!

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Paul a aflat de ce se apuca baietii de cantat in Romania!

Pentru editiile de sambata si duminica ale show-ului "MTV Ouch" protagonistul acestuia, VJ Paul, si-a propus sa afle direct de la vedetele din high-life-ul romanesc care este secretul lansarii in muzica. Imbracat ca un boier medieval, acesta a fixat intalniri inedite cu cateva trupe autohtone: Haiducii, Fara Zahar si Bandidos.

Impreuna cu Haiducii a mers in padure unde i-a provocat la o discutie despre cariera lor muzicala. Ce inseamna asta pentru ei, ce anume i-a determinat sa aleaga aceasta cale.
Cu trupa Bandidos, VJ-ului MTV a avut intalnire intr-un loc de joaca pentru copii, unde Paul a "profitat" de "vulnerabilitatea" baietilor.
Intamplarea a facut sa-i intalneasca pe cei doi umoristi de la "Fara Zahar" intr-un loc destinat pescarilor, acesta devenind astfel subiectul principal al conversatiei.

"Barbatii din Romania ar face orice ca sa agate. De la muzica etno la cea mai amuzanta mascareala. Cand vine vorba de boyband-urile mioritice, factorul umor creste covarsitor si devine cu atat mai periculos cu cat baietii se iau in serios", a declarat simpaticul VJ dupa interviuri.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod