VJ Oana - interviu cu Armin Van Buuren!

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Oana - interviu cu Armin Van Buuren!

Luni, 30 iunie, de la ora 16.00, MTV News prezinta interviul realizat in exclusivitate de VJ Oana cu Dj-ul numarul 1 in lume, Armin Van Buuren.

Proaspat intors dintr-o mini vacanta in Franta, DJ-ul care a facut ravagii la Bucuresti intr-un show pregatit de The Mission, MTV si ProFM Dance povesteste pentru MTV News depre albumul "Imagine", pe care il considera "opera lui de arta", despre publicul din Romania, dar si despre dorinta de a mixa ore in sir.

Inca de vineri seara, cand a poposit in studioul ProFM Dance, in cadrul emisiunii "Party Guide", VJ-ita si DJ-ita Oana Tache a avut ocazia sa-l ia la intrebari, iar fanii l-au asteptat cu bratele deschise in fata sediului.
Armin i-a dezvaluit Oanei o parte din secretele personale puse in aplicare in timpul fiecarui DJ set, a declarat ca Romania este una dintre putinele tari in care si-a dorit cu adevarat sa aduca noul sau show in al carui turneu de promovare se afla - "Armin Only Imagine", si asta pentru ca publicul roman stie sa aprecieze muzica dance, iar scena muzicala electronica din tara s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani.

"Noul meu album, "Imagine", este rezultatul a 2 ani de munca intensa.
Sunt cele mai bune 11 piese pe care le-am compus vreodata si consider ca ma reprezinta ca artist de aceasta data, nu numai ca DJ. Este genul de muzica pe care o poti asculta la infinit in club, acasa, in masina sau de ce nu, in parc, la CD player. Binenteles, dupa turneul "Armin Only Imagine" voi reintra in studio si voi pregati un nou material, dar acesta va ramane cu siguranta albumul meu de suflet", a spus Armin Van Buuren pentru fanii din Romania.
 
"Peste 7.000 de inimi au batut la unison pe beat-urile celui mai bun DJ al planetei, in noaptea dintre 28-29 iunie, la Arenele Romane.
Armin a scos din dotare, in cele 9 ore de mix continuu, tot "armamentul" pentru publicul nostru: DJ set cu piese atat de pe noul album, cat si hit-urile pe care le stiam deja cu totii, dar si aducerea pe scena a artistilor cu care a colaborat de-a lungul timpului, printre care Christian Burns, Susana si chiar propriul frate, care s-a dezlantuit alaturi de Armin, cantand la chitara electrica", a declarat entuziasmata VJ Oana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod