VJ Oana a testat cele mai tari cluburi din Barcelona

18 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
VJ Oana a testat cele mai tari cluburi din Barcelona

Saptamana trecuta, Oana Tache, VJ-ita MTV care aduce cele mai noi informatii muzicale la MTV News si prezinta cele mai noi piese de club la "Dance Floor Chart" si "Party Guide" de la ProFM DANCE, a luat cu asalt cluburile din Barcelona. Aflandu-se intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, VJ Oana s-a delectat cu minunatele cladiri ale lui Gaudi care impanzesc orasul, renumitul stadion FC Barcelona, Gradina Zoologica, Parc de la Citadella si mult shopping. Noptile insa au fost dedicate in intregime cluburilor si muzicii electronice carora Oana le ramane fidela.


"Am fost in Razzmatazz, cel mai tare club de tehno din Barcelona, situat pe locul 20 in "DJ's Mag Top 100". Avea sapte camere, fiecare cu un alt stil, dar eu am ramas la muzica electronica. De asemenea, foarte mult m-a impresionat si clubul Kashbah", a marturisit Oana, Party Girl de la MTV si ProFM DANCE.

Plaja din Barcelona a reprezentat un alt punct de atractie pentru VJ-ita MTV, care mergea acolo pentru a admira... surferii. "Barcelona a devenit repede unul dintre orasele mele preferate, datorita faptului ca am intreprins o mare parte din activitatile dragi mie: de la clubbing la shopping si chiar admiratul surferilor", a declarat razand VJ Oana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod