VJ Mihaela de la Utv poarta cu mandrie ia romaneasca!

E mândră ca e româncă, îmbracă portul popular de câte ori are ocazia şi are acasă o ie de la bunica, veche de câteva zeci de ani.

VJ Mihaela, de la Utv, se pregăteşte să se întoarcă, vineri, de la 20:00 cu un nou sezon al emisiunii „Made in Ro”. Până atunci şi-a luat inima în dinţi pentru o şedinţă foto realizată la -12 grade, la Muzeul Ţăranului Român.  “Made In Ro este eticheta noastră, a românilor. Made in Ro sunt eu, Made In Ro sunt artiştii din top, Made In Ro sunt cei care ne urmăresc. Topul pe care îl prezint curprinde 10 dintre cele mai bune piese româneşti ale săptămânii, asta înseamnă că de fiecare dată cei de acasă fac cunostinţă cu 10 dintre cei mai difuzaţi artisti din România.

Made In Ro este un loc în care ne aducem aminte de sufletul nostru pentru că vorbim, ascultăm şi simţim româneşte”, spune Mihaela Cozmolici.

VJ-ul Utv are numai vorbe bune, când vine vorba de tradiţii româneşti. Şi de români. „Românii sunt oameni cu suflet mare. Românii sunt sensibili, calzi şi sunt pasionaţi de frumos. Românii au înţeles că cele mai importante valori sunt familia şi prietenii. Iar eu iubesc tot ce înseamnă Made In Ro. De la muzică, la filme, la teatru, la arta si la moda.

Pregătită pentru un nou sezon de „Made in Ro” VJ Mihaela spune are pregătite o mulţime de surprize.

După fiecare pauză, prima ediţie din emisiune vine cu multe emoţii, asta pentru ca îmi lipseşte enorm interacţiunea cu cei de acasă. Anul 2015 a fost unul extrem de bun în muzica românească, iar piesele care s-au lansat la început de 2016 au şanse sa stea în topuri o bună perioadă de timp, aşa că o să avem un nou sezon Made In Ro complex, diversificat şi vesel. În plus, pregătim un super concurs în toată luna februarie. Prietenii Utv vor putea câştiga câte un city break pentru două persoane la Florenţa, Veneţia, Roma şi Verona, dacă urmăresc atât Made In Ro cât şi emisiunile colegilor mei: I Think I Like It, Fresh Tracks, UNews si UTops.
Aaaa… şi pe lângă muzică, împărţim şi multe zâmbete.

„Made in Ro” se vede la Utv vineri, de la ora 20.00, şi în reluare marţi, de la 21.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod