Vj-i noi la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
Vj-i noi la MTV

Din 1 aprilie, o noua gasca de VJ-i MTV va antrena telespectatorii cu cele mai haioase stiri despre vedete, cu cele mai fresh piese care alcatuiesc topurile muzicale, dar si cu unele productii nonconformiste, care vor darame barierele "normalului".
Alaturi de VJ Ela, cunoscuta pentru aciditatea ei fata de fitele marca "Paris Hilton", VJ Cristi Stanciu, care se poate lauda si cu job-ul de Playlist Manager MTV, si VJ Dox, rapper-ul grupului, vin 3 VJ-i noi.

Oana Tache, DJ-ita emisiunii "Party Guide" de la ProFm Dance, va prezenta topul "Dance Floor Chart", in fiecare vineri de la ora 20.30, iar DJ Escu, gazda emisiunii ProFM'sCOOL, va avea topul "Hitlist România" si "MTV News" impreuna cu VJ Ela.
Nu in ultimul rand, VJ Paul, "extraterestrul" grupului, care incearca mereu sa inteleaga lumea si banalitatile ei, va fi responsabil de show-ul "MTV Ouch".

"Imi place de Oana pentru ca nu e zana, Paul mi se pare genial, iar de Escu imi placea oricum", a declarat VJ Ela despre noii ei colegi, in timp ce VJ Oana spune ca: "Toti sunt super tari! Ela este exact genul de fata care ar putea sa-mi devina prietena foarte buna, Cristi Stanciu este extraordinar, Dox imi place la nebunie, iar Paul mi se pare un personaj misto".
Extrem de concis, VJ Escu e de parere ca "cel mai mare atu al nostru e ca suntem foarte diferiti".
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod