VJ Ela si VJ Oana fac echipa la MTV News

27 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
VJ Ela si VJ Oana fac echipa la MTV News

De saptamana trecuta, VJ Oana devine noua colega de stiri a VJ-itei Ela. Daca pana acum VJ Ela se "lupta" singura cu avalansa informatiilor muzicale, iata ca acum, in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 21.30, VJ Oana si VJ Ela vor oferi cele mai noi informatii despre evenimentele din tara.

Desi ramane fidela muzicii dance, fiind prezentatoarea clasamentului "Dance Floor Chart", difuzat la MTV in fiecare vineri, de la ora 00.00, si DJ-ita ProFM DANCE, Oana Tache imbratiseaza cu entuziasm rolul de prezentatoare MTV News.
"Sunt foarte incantata de noua postura in care voi aparea pe MTV! Ma bucur din tot sufletul ca voi fi si mai aproape de telespectatorii MTV si ca, impreuna cu Ela, voi prezenta publicului cele mai cool noutati muzicale!", a declarat VJ Oana, noua prezentatoare MTV News.

VJ Ela este incantata de noua colega de News si crede ca astfel vor reusi sa dezbata si mai bine orice subiect din show-biz: "Imi place foarte mult vocea ei de radio si atitudinea cool de care da dovada si sunt sigura ca vom face echipa buna si la MTV News."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod