VJ Ela dezvaluie secretele MTV Europe Music Awards 2008

7 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
VJ Ela dezvaluie secretele MTV Europe Music Awards 2008

Imediat dupa MTV Europe Music Awards 2008, VJ Ela dezvaluie secrete de la Gala Premiilor MTV.

VJ Ela a fost alaturi de castigatorii serii, a stat de vorba cu Perez Hilton in culise si, la covorul rosu, lung de 35 metri, a cunoscut-o pe Kelly Rowland si cativa dintre VJ-ii MTV din intreaga lume, s-a aflat printre cei 10 000 de spectatori si a urcat pe scena de la Liverpool pentru a inmana trupei Morandi trofeul "Best Romanian Act".

Dupa ce blogger-ul Perez Hilton i-a povestit VJ-itei MTV ca spera sa isi gaseasca un iubit britanic, chiar la EMA 2008, VJ Ela a mers la conferinta de presa, unde a avut parte de o surpriza: l-a cunoscut personal pe fondatorul MTV, William Roedy.

A 15-a editie a MTV Europe Music Awards 2008 a explodat in 9 concerte, plus debutul lui Katy Perry, gazda serii.
Pe o acadea de cirese, Katy Perry a deschis seara inconjurata de majorete, interpretand piesa "I Kissed A Girl". Katy a avut 12 tinute pe care le-a schimbat de-a lungul serii. Beyonce a urcat pe scena MTV pentru a treia oara, interpretand cu eleganta noul sau single "If I Were A Boy". De asemenea, intr-un comeback la EMA, dupa o pauza de 15 ani, Take That au incantat publicul cu o prima interpretare a noului lor single, "Greatest Day".

The Killers au uimit prin prestatia lor cand ecranul s-a ridicat reveland trupa ce interpreta "Human" intr-o instalatie din custi de otel, acompaniati de animatii 3D.
Kanye West si Estelle au interpretat in premiera in acest an single-urile lor "Love Lockdown" si "American Boy".

Imediat dupa ce a castigat "Best New Act", Katy Perry i-a prezentat pe Ting Tings, care au cantat cea mai cunoscuta piesa a lor, "That’s Not My Name". Tot un debut a avut loc si cand pe scena a urcat Kid Rock, care si-a interpretat noul single, "So Hot", pe care l-a "impletit" apoi cu "All Summer Long". Duffy, aflata prima data la Europe Music Awards, a cantat "Mercy". Au urmat The Wombats, care au modificat piesa "Bleeding Love" a Leonei Lewis.
Momentul Pink a incheiat ceremonia celei de-a 15-a editii a MTV Europe Music Awards. 30 de fani i s-au alaturat lui Pink intr-o bataie cu perne, care s-a terminat cu un "dus" de 40.000 de pene.

Sir Paul McCartney a fost premiat cu "Ultimate Legend Award", fiind una dintre legendele industriei muzicale si faimos locuitor al orasului Liverpool. Cariera fostului membru Beatles a inceput in 1950 si este inregistrat in Cartea Recordurilor Guiness drept cel mai de succes muzician si compozitor din istoria muzicii pop.

Castigatorii MTV Europe Music Awards 2008 au fost:

  • Most Addictive Track – Pink - "So What"
  • Rock Out – 30 Secons To Mars
  • Ultimate Urban – Kanye West
  • Act of 2008 – Britney Spears
  • Video Star – 30 Seconds To Mars – "A Beautiful Life"
  • New Act – Katy Perry
  • Headliner – Tokyo Hotel
  • Album Of The Year – Britney Spears – "Blackout"
  • Europe’s Favorite Act – Emre Aydin (Turcia)
  • Ultimate Legend Award: Sir Paul McCartney

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod