VJ Ela are un caine narcisist

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Ela are un caine narcisist

Weekend-ul trecut, VJ Ela a plecat la munte pentru a–si sustine patrupedul, un frumos exemplar Chow Chow, intr-un concurs canin. VJ-ita MTV a fost foarte incantata de faptul ca Zen, cainele familiei, a castigat titlul de "Best of Breed". Mai mult, Ela povesteste amuzata ca Zen este cel mai narcisist caine din cati a avut: acestuia ii place sa fie pozat si admirat.

"Cateodata, cand ma plimb cu el pe strada, suntem opriti de oameni care vor sa ii faca poze cu telefonul. Doar lui, evident! Si el este mai mult decat bucuros sa pozeze! Mai are un pic si da autografe, asa ca m-am gandit, mai in gluma, mai in serios, sa ii iau un bodyguard, adica un Amstaf si un comunitar, ca sa aiba anturaj", a declarat amuzata prezentatoarea de la MTV News si US Top 20.

Zen, narcisistul familiei, a fost insotit de catre VJ-ita MTV la expozita canina de la Rasnov, cu toate ca, Adriana Bratianu, crescatoarea de la care l-a achizitionat, este cea care se ocupa de el.
"La expozitie a fost foarte bine, in ciuda vremii ploioase. Cand trecea vreun pudel coafat in bratele cuiva, ciobanestii se uitau de parca venea vata pe bat. M-am umplut de noroi, am murit de ras si am avut o zi pe cinste", a marturisit ea la MTV.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod