Vino să descoperi bucuria cumpărăturilor de sărbători în Băneasa Shopping City

24 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Vino să descoperi bucuria cumpărăturilor de sărbători în Băneasa Shopping City
Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar Băneasa Shopping City a îmbrăcat deja hainele de sărbătoare şi a deschis sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Sutele de premii şi cele mai bune oferte fac din Băneasa Shopping City principala destinaţie de shopping din acest sezon.

Gift voucherul este soluţia ideală oferită de Băneasa Shopping City celor care nu se pot hotărî ce să cumpere membrilor familiei, colegilor şi prietenilor. Achiziţionarea gift voucherului se poate face de la biroul de informaţii din centrul comercial şi este o variantă elegantă, oferind posibilitatea utilizatorului de a-şi alege cadoul preferat din peste 100 de magazine.

În plus, până pe 8 ianuarie 2012, posesorii Băneasa Bonus Card şi Bonus Card sunt răsplătiţi cu o perioadă de graţie de 2 luni la achitarea produselor pentru cumpărăturile efectuate în magazinele partenere din Băneasa Shopping City.
Astfel, clienţii cumpără acum şi plătesc începând cu anul viitor. Perioada de graţie de 2 luni se adaugă avantajelor deja existente pentru cele două carduri, respectiv 3 rate suplimentare, fără dobândă, şi 5% bonus din valoarea cumpărăturilor efectuate în cele aproape 100 de magazine partenere din centrul comercial.

În exclusivitate pentru clienţii fideli, Moş Crăciun aduce săptămânal vouchere de discount la magazinele participante. Nu rămâne decât să vă înscrieţi la newsletter, http://www.baneasashoppingcity.ro/#newsletter, iar de săptămâna următoare vă veţi putea bucura de propriile discounturi speciale.

Surprize au fost rezervate şi pentru cei mici.
Membrii Băneasa Kids Club care fac cumpărături în valoare de peste 150 de lei din magazinele de copii şi prezintă bonurile fiscale împreună cu cardul de membru la birourile de informaţii din interiorul Băneasa Shopping City, pot câştiga o mulţime de premii instant, oferite de Noriel, Bamboo, Debenhams, Okaidi, Imaginarium, Champion, Reserved, Diverta, Ecco, Next. Pentru a deveni membru, puteţi să completaţi formularul de înscriere la birourile de informaţii din centrul comercial sau pe www.baneasakidsclub.ro.

Mai mult, copiii sunt invitaţi în fiecare weekend pe scena special amenajată unde pot participa la spectacole cu personaje de basm şi câştiga o mulţime de premii.
Weekendul acesta, imediat după prânz, Juniorii de la Radio Romania Junior vin în Băneasa Shopping City nerăbdători să îşi cunoască micuţii prieteni. Cele patru personaje, Junior, Profesorul Azet, Zâna Balerină şi Actriţa Gabriela, vor fi însoţite de grupul de copii Fargolino, care vor cânta şi vor dansa împreună cu ei pe scenă.

Pe lângă aceştia, grupul Miniton, vor susţine spectacole speciale de sărbători. Acestea vor avea loc pe scena din zona Fountain Atrium, sâmbătă de la ora 13:00 şi duminică de la 14:00.

Toţi copiii care vizitează Băneasa Shopping City sunt invitaţi să se înscrie la atelierele de lucru Deco şi Eco şi la cele ale Grădiniţei Happy Kids Floreasca, unde vor învăţa să facă decoraţii de Crăciun.


Shopping plăcut!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod