Vienna Boys' Choir, la Bucuresti

31 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Vienna Boys' Choir, la Bucuresti

VreauBilet.ro & The Agent.ro, te invita , pe 6 decembrie, ora 19:00 la Sala Palatului, sa iei parte la regalul muzical - "Craciun Vienez", si sa pasesti in atmosfera sarbatorilor de iarna alaturi de cel mai prestigios cor de copii din lume, Vienna Boys' Choir (Wiener Sangerknaben).

Vienna Boys' Choir ofera publicului un show al talentului ca actori, comedieni, si instrumentisti, combinand intr-un mod unic muzica si dansul, cu poezia, teatrul si artele vizuale.

Vienna Boys' Choir este cel mai vechi dintre toate grupurile muzicale, fiind infiintat pe 7 iulie 1498, la dorinta Imparatului Maximilian I al Austriei.
O traditie care continua si astazi, astfel ca in fiecare duminica, grupul coral de baieti, poate fi ascultat in Capela Imperiala a Palatului Hofburg din Vienna.

Biletele pentru acest spectacol, s-au pus in vanzare si se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, sau pot fi rezervate online pe site-ul www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.III - 60 lei, Cat. II - 80 lei, Cat. III - 150 lei si VIP - 200 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod