Video șocant: Profesoară sechestrată în clasă și pălmuită de un elev violent

Un incident violent a avut loc într-o şcoală din România. O profesoară este luată la palme de un elev sub ochii colegilor săi, care se amuză și nu fac nimic ca să o salveze. Femeia încearcă să iasă din clasă, dar elevul se așează în faţa uşii şi refuză să o lase să părăsească încăperea. Deloc intimidată, profesoara îl împinge pe acesta, dar este luată la palme de tânărul obraznic.

Un incident violent a avut loc într-o şcoală din România. O profesoară este luată la palme de un elev sub ochii colegilor săi, care se amuză și nu fac nimic ca să o salveze.

Femeia încearcă să iasă din clasă, dar elevul se așează în faţa uşii şi refuză să o lase să părăsească încăperea.

Deloc intimidată, profesoara îl împinge pe acesta, dar este luată la palme de tânărul obraznic.

"Ia uite, mă, ce-mi face!", îi spune ea tânărului care nu o lasă să plece din clasă. "De ce dai tu, mă nimicule, în mine? Uite cine dă, un râs de-ăsta", exclamă ea.

 

Colegii elevului se distrează de minune şi filmează incidentul cu telefonul mobil.

În momentul în care realizează că este înregistrată, iar imaginile vor ajunge pe internet, tânăra se îndreaptă nervoasă spre elevul care filma și îi cere să şteargă filmulețul. Ceea ce, evident, nu s-a întâmplat.

Profesoara poate folosi imaginile video pentru a depune plângere împotriva agresorului, pentru sechestrare și agresiune.

Un incident similar, petrecut într-o școală din Statele Unite s-ar fi soldat cu un apel telefonic al victimei la numărul de urgență 911 și cu o intervenție în forță a polițiștilor, care nu ar fi ezitat să-l încătușeze pe agresor.

În România, însă, incidentele în care victime sunt cadrele didactice s-au înmulțit, pe fondul neimplicării familiei în educația copiilor și a restrângerii autorității personalului de la catedră.

Mai multe incidente similare s-au înregistrat anul trecut în județele Constanța, Bistrița și Vaslui, când cadrele didactice au fost agresate de elevi sau de părinți.

Nu întotdeauna profesorii sunt victime în incidentele din școli. Cel mai recent caz de acest gen s-a petrecut în luna martie, când un profesor de matematică a bătut cu sălbăticie un elev de clasa a șaptea, în fața colegilor.

 

Un alt incident, cu totul diferit, dar la fel de scandalos, a devenit public în această săptămână. O profesoară care preda la Colegiul Naţional "Ion Vidu" din Timişoara a demisionat, marţi, după apariţia unui filmuleţ în care apare sărutându-se cu un elev de 16 ani, cel mai probabil într-o sală de antrenament de la Opera Naţională, fiind declanşată o anchetă internă la unitatea şcolară.

 

După obișnuitele înregistrări cu bătăile între elevi și mai ales după celebrele cazuri "Profesoara porno"sau "Ralf, elevul care s-a sinucis din dragoste pentru profesoara lui", aceste noi cazuri pun încă o dată sub semnul întrebării capacitatea sistemului de învățământ de a recruta profesori pregătiți, motivați și rezistenți la condițiile de salarizare și de stres din acest mediu, precum și lipsa de implicare a familiei în educația copiilor.

Efectele se văd în filmulețele scandaloase care apar pe internet.

6 Aprilie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DAN pe 6 Apr 2012, 22:30
    VIOLENTA

    Tine-o tot asa Don Toni!BRAVO!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod