VIDEO: Măicuța Cristina Sciuccia a câștigat "Vocea Italiei"

Călugărița a câștigat joi concursul "Vocea Italiei", după ce în ultimele săptămâni a atras milioane de fani atât în peninsulă, cât și în lume, relatează AFP și DPA.

Imediat după ce a câștigat concursul, tânăra de 25 de ani a cerut asistenței să spună împreună rugăciunea "Tatăl nostru", pentru "a-i mulțumi celui de sus".

"Aș vrea ca Iisus să fie aici, este un vis", a spus ea după primirea trofeului "Vocea Italiei". Măicuța de 25 de ani i-a mulțumit cu căldură și antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

La rândul său, cântărețul a calificat drept "incredibil" parcursul sorei Cristina, care a venit pe scenă la brațul său pentru confruntarea finală cu ceilalți trei finaliști, relatează Agerpres.

Am un dar și vi-l dăruiescCristina Sciuccia
Tânăra măicuță a afirmat că nu intenționează să renunțe la vocație, deși în urma câștigării concursului, Universal Music îi oferă un contract pentru un disc.


Cristina Sciuccia spune că este gata "să revină la o viață normală" și că se va mulțumi să cânte "cu tinerii, la biserică, în parohie, sau în școli", dacă superiorii săi vor decide astfel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod