VIDEO. Kim Kardashian, bombardată cu făină

Starleta americană a fost murdărită cu făină, în timp ce poza pe covorul roşu, cu ocazia unei petreceri organizate la Hollywood.

Starleta americană a fost murdărită cu făină, în timp ce poza pe covorul roşu, cu ocazia unei petreceri organizate la Hollywood.

Vedeta de reality show-uri participa la o petrecere organizată pentru a promova noul ei parfum, "True Reflection", la London Hotel din cartierul West Hollywood. Kim Kardashian poza pentru jurnaliştii prezenţi la eveniment şi discuta cu aceştia, în timp ce o femeie a trecut peste cordonul de securitate şi a aruncat spre ea o pungă ce conţinea o pudră albă, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Făina a acoperit părul şi spatele starletei, iar Kim a fost însoţită de gărzile de protecţie într-o cameră privată pentru a-şi curăţa hainele.

Reprezentanţii Los Angeles Fire Department au fost chemaţi la faţa locului pentru a examina acea pudră albă, iar ei au stabilit foarte repede că era vorba doar de făină, anunță site-ul tmz.com.

Femeia care a aruncat punga cu făină spre Kim Kardashian a fost reţinută de poliţia din Los Angeles după incident. Până la ora publicării acestor informaţii, nu se ştie dacă ea a fost pusă oficial sub acuzare.

După ce şi-a schimbat hainele, Kim Kardashian a revenit la petrecere.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod