VIDEO. Kim Kardashian, bombardată cu făină

de Daniel Dumitrescu, 23 Martie 2012

Starleta americană a fost murdărită cu făină, în timp ce poza pe covorul roşu, cu ocazia unei petreceri organizate la Hollywood.

Starleta americană a fost murdărită cu făină, în timp ce poza pe covorul roşu, cu ocazia unei petreceri organizate la Hollywood.

Vedeta de reality show-uri participa la o petrecere organizată pentru a promova noul ei parfum, "True Reflection", la London Hotel din cartierul West Hollywood. Kim Kardashian poza pentru jurnaliştii prezenţi la eveniment şi discuta cu aceştia, în timp ce o femeie a trecut peste cordonul de securitate şi a aruncat spre ea o pungă ce conţinea o pudră albă, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Făina a acoperit părul şi spatele starletei, iar Kim a fost însoţită de gărzile de protecţie într-o cameră privată pentru a-şi curăţa hainele.

Reprezentanţii Los Angeles Fire Department au fost chemaţi la faţa locului pentru a examina acea pudră albă, iar ei au stabilit foarte repede că era vorba doar de făină, anunță site-ul tmz.com.

Femeia care a aruncat punga cu făină spre Kim Kardashian a fost reţinută de poliţia din Los Angeles după incident. Până la ora publicării acestor informaţii, nu se ştie dacă ea a fost pusă oficial sub acuzare.

După ce şi-a schimbat hainele, Kim Kardashian a revenit la petrecere.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod