VIDEO: Heidi Klum a pozat goală

Fotomodelul a pozat nud pentru ediţia din luna mai a revistei Allure.

Fotomodelul a pozat nud pentru ediţia din luna mai a revistei Allure.

Klum a declarat că nu a apelat încă la Botox sau operații estetice. Ea nu exclude totuși posibilitatea de a apela la această soluție după ce va împlini 65 de ani, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Heidi a vorbit pentru prima oară despre divorţul de Seal. "Nu am resentimente pentru nimic din ce s-a întâmplat. Lucrurile se întâmplă aşa cum se întâmplă. Încă nu a trecut criza aceea pentru mine...", a explicat ea.

Heidi, în vârstă de 38 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.
Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod