Video. Beyonce a rămas blocată pe o scenă suspendată în timpul unui concert

de Georgiana Dorobanțu, 2 Iulie 2018
Video. Beyonce a rămas blocată pe o scenă suspendată în timpul unui concert

Chiar și vedetele de talie internațională trec uneori prin momente stânjenitoare. În timpul unui concert, Beyonce a urcat pe o scenă suspendată care s-a blocat la înalțime.
Cântăreața americană a susținut duminică, 1 iulie, un concert în Varșovia, capitala Poloniei. În timpul show-ului, Beyonce a urcat pe o scenă de tip lift, care trebuia să o coboare în siguranță la sol. Dar scena suspendată s-a defectat, astfel că vedeta a rămas blocată la înălțime minute în șir.

Momentul, care a avut loc spre finalul show-ului, a fost filmat de fanii prezenți la concert, care au postat apoi înregistrările pe rețelele de socializare. 

Pentru a o aduce pe Beyonce în siguranță la sol, organizatorii au folosit o scară. Dar vedeta nu părea deloc încântată să coboare pe scara de urgență, iar persoanele care i-au sărit în ajutor s-au străduit minute în șir să o convingă că soluția salvatoare este sigură.Purtând un costum de scenă foarte sexy, de tip body, asortat cu cizme cu toc, Beyonce a coborând în cele din urmă pe scară, în aplauzele fanilor săi.

Beyonce și soțul său, rapperul Jay Z, se află în turneul mondial On The Run II.
Faimosul cuplu este însoțit în turneu de un număr mare de persoane care se ocupă de organizarea concertelor, dar și de cei trei copii ai lor, Blue Ivy, în vârstă de șase ani, și gemenii de un an Rumi și Sir.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod