Victoria Beckham nu mai poartă tocuri

Pantofii cu toc au devenit un simbol pentru Victoria Beckham, mulţi reproşându-i că obsesia ei pentru acest tip de pantofi îi distruge sănătatea.

 

Se știe că Victoria Beckham se încalţă cu pantofi cu toc la toate evenimentele mondene la care participă sau atunci când iese cu familia.

Există însă şi excepţii, soţia fotbalistului David Beckham optând pentru o pereche de pantofi fără toc pentru o plimbare prin Los Angeles alături de cei patru copii ai ei, Brooklyn (13 ani), Romeo (10 ani), Cruz (7 ani) şi Harper (16 luni), scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.


Un motiv pentru care fosta cântăreaţă, acum designer, optează pentru pantofii cu toc ar putea fi şi că fiul ei, Brooklyn, de 13 ani, are aproape aceeaşi înălţime ca ea.

Înălţimea a fost întotdeauna un punct sensibil pentru vedeta britanică.

Victoria Beckham a dezvăluit pentru o revistă americană cum reuşeşte să pară mai înaltă, deşi nu are înălţimea unui fotomodel.

"Din cauză că nu am înălţimea unui fotomodel, am vrut să creez o iluzie. Oamenii cred că sunt mai înaltă decât sunt în realitate. Acest lucru se întâmplă nu datorită pantofilor pe care îi port, ci datorită modului în care mă îmbrac", a spus Victoria, obișnuită să poarte ţinute simple, mulate şi care îi evidenţiază talia.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod