Victoria Beckham: "Am măsurile unei femei obişnuite"

Vedeta a realizat un pictorial incendiar, în care ea afişează o siluetă uimitoare, deşi este mama a patru copii. Şi culmea, ea susţine că are măsurile unor englezoaice obişnuite!
Vedeta a realizat un pictorial incendiar, în care ea afişează o siluetă uimitoare, deşi este mama a patru copii. Şi culmea, ea susţine că are măsurile unor englezoaice obişnuite!

Deşi se ştie că Victoria Beckham este adepta unor diete drastice şi a unui regim sportiv riguros, pentru a-şi menţine silueta silfidă (mărimea 6 - XS), vedeta susţine că dimensiunile sale sunt ale unei femei normale şi că toate colecţiile sale se adresează acestui tip de femeie, notează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Într-un pictorial realizat pentru ediţia britanică a revistei Harper's Bazaar, Victoria Beckahm spune că ea reprezintă publicul larg, mai ales atunci când vine vorba de testarea propriilor creaţii. Fosta componentă a trupei Spice Girls preferă să-şi poarte propriile haine, pentru a se simţi mai aproape de clienţi. Ea susţine că anul trecut a fost dezamăgită pentru că nu a putut face asta, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil, Harper.

"În atelier, glumim tot timpul că avem un model minunat în vârstă de 17 ani, care are peste 1,90 metri, iar eu spun: «OK, o să probez eu asta. Eu reprezint publicul larg aici. Aşa lucrez eu. Mi-a fost foarte greu atunci când eram însărcinată şi nu mai puteam face asta. Este parte din procesul de creaţie: stau doar cu lenjeria intimă şi încep să mă acopăr cu materiale. Mi-a fost greu atunci când nu mai aveam silueta mea", povesteşte soţia fotbalistului David Beckham.

Britanicele poartă, însă, în medie, haine de mărimea 16, nu 6 şi cu siguranţă nu multe îşi permit să cumpere haine din colecţiile Victoriei Beckham, care au mai degrabă trecere la vedetele de la Hollywood, subliniază Daily Mail.

Interviul din Harper's Bazaar este însoţit de fotografii cu Victoria în costume de baie, inspirate de ţinutele vedetelor hollywoodiene din anii '50, gen Elizabeth Taylor şi Marilyn Monroe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod